Deputatul George Stângă este singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Galaţi, alegerile urmând a se desfăşura vineri seară, la Teatrul Muzical din Galaţi, informează News.ro.

La alegerile programate vineri seară sunt aşteptaţi circa 500 de delegaţi, care îşi vor vota liderii ce vor face parte din organizaţia judeţeană în următorul mandat. Pentru funcţia de preşedinte este un singur candidat, respectiv deputatul George Stângă, pentru funcţia de prim-vicepreşedinte Strategii Politice şi Comunicare candidează senatorul George Scarlat, pentru funcţia de prim-vicepreşedinte Politici Publice Onuţ Atanasiu, fost inspector şcolar general, pentru acest post existând şi un al doilea candidat.  

Pentru funcţia de vicepreşedinte pe Imagine şi Comunicare candidează primarul oraşului Tecuci, Costin Lucian.

“Îmi doresc personal să fim mult mai deschişi, mai dinamici, deschişi în sensul să primim şi să fim de acord cu reîmprospătarea partidului din punct de vedere al resursei umane”, a declarat joi senatorul PNL George Scarlat, citat de News.ro.

Şi la Buzău au loc sâmbătă alegeri pentru şefia organizaţiei judeţene a PNL. În cursa pentru funcţia de preşedinte s-au înscris 6 persoane, însă  doar 5 au fost validate, deputatul Gabriel Avrămescu, actualul lider interimar, fiind cotat cu cele mai mari şanse de câştig.

Senatorul Vlad Pufu, cel care săptămâna trecută, a fost ales preşedinte al filialei municipal, va candida pentru funcţia de prim-vicepreşedinte.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPromisiunea premierului Citu: „Niciodata nu voi face alianta cu PSD-ul. Urmeaza 8 ani de guvernare liberala”
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Recuperarea prejudiciilor, marea problemă a României în lupta cu sistemul infracțional