Senatoarea PNL Alina Gorghiu face un comentariu acid la adresa colegilor de partid care-l critică pe premierul Florin Cîțu: „Mai sunt momente în care am senzația că vrem să-l lăsăm, unii dintre noi, șomer pe domnul Marcel Ciolacu”.

Alina Gorghiu declară la RFI că toți liberalii ar trebui să susțină Guvernul condus de Florin Cîțu: „Trebuie să ne uităm către PNL-ul din 2024. Este foarte important să susținem cu toții această guvernare, să ținem cu toții la credibilitatea premierului, a partidului, a parteneriatului pe care PNL l-a avut constant cu președintele Klaus Iohannis și să alegem varianta care să facă din PNL cel mai puternic partid pentru anul electoral 2024″.

Întrebată dacă există liberali care nu susțin actuala guvernare, senatoarea a dat de înțeles că unii colegi de partid critică Executivul condus de Florin Cîțu mai vehement decât o face PSD: „Mai sunt momente în care am senzația că vrem să-l lăsăm, unii dintre noi, șomer pe domnul Marcel Ciolacu. Ați mai văzut atacuri, nu vreau să nominalizez. Competiția asta nu e despre cei care atacă, e despre cei care construiesc echipe. Numai că unii aleg atenția presei pentru 24 de ore, atacând guvernarea, atacând premierul, atacând lucrurile bune făcute în această perioadă sau vorbind exclusiv despre trecut”.

 

 

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentMinistrul de Interne, Lucian Bode, despre declarațiile lui Rareș Bogdan: A fost o glumă, nu plecați după fentă!
Articolul următorEmil Boc: ”Această competiţie din PNL nu este împotriva preşedintelui actual, ci pentru viitorul partidului”