Alina Gorghiu lansează, duminică, un atac la președintele PNL, Ludovic Orban, care a spus, despre contracandidatul său la șefia PNL, Florin Cîțu, că nu poate vorbi despre suflu având în spatee oameni ca Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Emil Boc și alții.

Alina Gorghiu a scris, duminică, pe Facebook, că pentru ea suflul nou și modern în PNL înseamnă, în primul rând, „să ai curajul de a demisiona când pierzi parlamentarele”, știut fiind faptul că PNL-ul condus de Ludovic Orban a pierdut alegerile parlamentare generale, iar în Capitală PNL a fost pe locul 3.

”Răspund la provocarea domnului Orban și încerc să definesc ce înseamnă suflul nou și modern în PNL:

Suflu nou și modern înseamnă să ai curajul de a demisiona când pierzi parlamentarele;

Suflu nou și modern înseamnă să nu te anunți candidat la președinția pentru 2024, știind că mai sunt multe etape până la desemnarea finală și că un astfel de anunț pripit poate îngropa PNL;

Suflu nou și modern ar însemna că nu iei singur decizii de care apoi ajunge să le fie rușine membrilor PNL; Citește și: Ilie Bolojan îi cere lui Klaus Iohannis să NU se implice în alegerile din PNL: ‘Când un candidat nu este recunoscut de partidul lui, i se ştirbeşte autoritatea’

Suflu nou și modern nu înseamnă să tranzacționezi soarta unor ministere importante doar pentru a-ți asigura ție șefia Camerei Deputaților;

Să ai suflu nou și modern nu înseamnă să le spui celor pe care i-ai pus pe liste la parlamentare sau locale sau numiți în guvern că îți sunt datori să te susțină. Pentru că altfel sunt trădători. Suflul nou și modern trebuie să fie loialitatea celor din partid pentru PNL-ul de mâine, de poimâine și de peste mulți ani, nu pentru cariera unei singure persoane.

PS: Domnule Orban, dvs. cum definiți suflul nou? #RomaniaLiberala”, e mesajul Alinei Gorghiu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentMiron Mitrea: „PSD are obligația să depună moțiunea de cenzură și sunt jocuri de culise care s-ar putea să-i transforme în câștigători”
Articolul următorIlie Bolojan îi cere președintelui Iohannis să nu se implice în lupta internă din PNL: ”O parte din colegi se uită să vadă dacă s-ar da un semnal”