Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu a transmis un mesaj de Ziua Naţională a României în care mulţumeşte ţării că are oameni cu tradiţii frumoase pe care le păstrează cu încăpăţânare, cu un port popular pe care îl purtăm mândri, că avem un drum senzaţional prin munţi, ca Transfăgărăşanul, un magiun de Topoloveni gustos şi pentru că există pe Argeş în jos, pe un mal frumos, la Curtea de Argeş, un loc de mănăstire unde se odihnesc toţi regii României. 

”Mulţumesc, România, pentru că ai oameni cu tradiţii frumoase pe care le păstrează cu încăpăţânare, cu un port popular pe care îl purtăm mândri, că avem un drum senzaţional prin munţi, ca Transfăgărăşanul, un magiun de Topoloveni gustos, pentru că există pe Argeş în jos, pe un mal frumos, la Curtea de Argeş, un loc de mănăstire unde se odihnesc toţi regii României, îţi mulţumesc pentru că aici, lângă familia mea, mă simt eu! La mulţi ani, România!”, spune Alina Gorghiu în mesaj.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentVIDEO Inedit: Rareș Bogdan joacă hora, pe străzile Spaniei: ”Nu uitați să iubiți România în fiecare zi!”
Articolul următorMesajul lui Nicolae Ciucă de 1 Decembrie: Să arătăm că este cu adevărat ziua unității noastre