Senatorul PNL a vorbit despre consultările de mâine de la Cotroceni, unde va merge și o delegație a Partidului Național Liberal. Alina Gorghiu a fost invitată în cadrul emisiunii „Legile Puterii”, realizată de Denise Rifai, la Realitatea Plus.

„Mâine avem ședință de Birou Executiv, unde se va lua decizia legată de mandatul pentru Cotroceni. Vom avea nominalizarea după ședința de mâine. Partidul Național Liberal întotdeauna a fost partenerul președintelui Klaus Iohannis. Vom încerca să punem onest pe masă toate variantele de ieșire din acest blocaj politic. Eu nu cred că trebuie spus adio anticipatelor. O bună guvernare nu poate fi realizată decât cu o majoritate guvernamentală în Parlament. Nu cred că refuză nimeni din PNL o alternativă la alegerile anticipate”, a mai spus Gorghiu.

Senatorul PNL a mai precizat că partidul pe care îl reprezintă nu dorește alegeri anticipate doar pentru faptul că formațiunea stă bine în sondajele de opinie.  De asemenea, Alina Gorghiu a mai spus că așteaptă și motivarea Curții Constituționale.

Articolul precedentDeputatul PNL de Teleorman – Mara Calista şi soţul ei au decis autoizolarea pentru 14 zile, din cauza coronavirusului
Articolul următorTransfer de la ALDE la PNL: senatorul Marius Nicoară se întoarce în PNL