Politologul Andrei Țăranu a intervenit prin telefon, în cadrul emisiunii „Jocuri de Putere”, realizată de Oreste Teodorescu. El a făcut o analiză în ceea ce privește lupta politică din România, pe eșichierul Dreptei politice.

Andrei Țăranu: „PNL a început racolări de la PSD, mai ales în ceea ce privește primarii. Vedeți cazul domnului Chirica de la Iași. Electoratul PNL-ului a fost dezamăgit de decizia luată, de aceea a scăzut în sondaje. USR s-a constituit ca un partid anti-sistem, dar a devenit sistemic la momentul actual. Însă nu are lideri și nici nu poate lupta cu PNL, declarându-se de centru-dreapta. PNL-ul a crescut în defavoarea USR-ului, nu în defavoarea PSD-ului. Când USR-ul își arogă o ideologie de centru-dreapta, e foarte greu să lupte cu PNL. Noi avem două tipuri de Dreapta: una religioasă și una progresistă, care  nu prea se pot înțelege între ele. În ceea ce privește PMP-ul, acest partid face jocurile domnului Băsescu.”

Articolul precedentTurcan, la Realitatea PLUS: „Românii așteaptă un vaccin împotriva coronavirusului, însă așteaptă și un vaccin împotriva corupției”
Articolul următorSighiartău (PNL), la Realitatea PLUS: „Nicușor Dan va face o figură frumoasă în alegerile de la Capitală”