Consilierul județean Alexandru Bucălău, care este și secretarul general interimar al PNL Brăila, a declarat astăzi într-o conferință de presă că liberalii sunt nemlțumiți de modul în care propunerile lor sunt tratate de cei de la PSD.

Alexandru Bucălău a spus că liberalii nu au fost consultați cu privire la realizarea acestui buget, iar toate amendamentele consilierilor județeni PNL au fost respinse. 

”Ați văzut comportamentul pe care îl au colegii de la PSD, referitor la atitudine, în sensul că doresc să ne deseneze sau să ne explice lucruri puerile cu privire la acest buget. Din punct de vedere moral, cel puțin, ar fi trebuit să fim și noi consultați cu privire la constituirea acestui buget. Nu putem discuta despre legalitate pentru că procedura a fost îndeplinită” a spus Bucălău.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentEXCLUSIV LEGILE PUTERII Cristian Băcanu: Guvernul nu e o chestie pe care să o lași așa că te-ai supărat
Articolul următorGuvernul a discutat Ordonanța de Urgență pentru folosirea semnăturii electronice pentru încheierea contractelor de muncă şi în relaţii cu instituţiile statului