Ce ne puteam dori mai mult pe lumea asta decât un Superman, supersalvator, superpremier, superpreședinte, super superb! 

 

Un creativ din echipa de propagandă a avut o idee deplasată și toți oamenii premierului au căzut în extaz. Sau poate creativul a fost însuși protagonistul? Cum să ne explicăm filmulețul de pe Instagram, postat de însuși prim-ministrul României? 

 

Nu este postat de vreun admirator, ci de însuși premierul țării. Curat inflantil, penibil, jenant. Mai grav, gestul arată profilul unui om complexat, care trăiește într-o realitate paralelă, în care avatarul său este frumos ca un Luceafăr, cu păr bogat și ondulat, înalt și puternic. 

 

Narcisist și egocentric, sensibil la adulații, lipsit de preocupări care nu au legătură cu scopurile personale, premierul Superman confundă imaginația cu realitatea. Cât de periculos este un astfel de personaj în pixul căruia stă o țară-ntreagă? 

 

Cine ar putea să-l aducă totuși cu picioarele pe pământ? Moțiunea? Strada? Președintele? Ce va fi de aici în alte câteva luni de beție a puterii? Va posta filmulețe cu el în ipostază de demiurg? Ne va arăta cum a făcut lumea, cum o învârte pe degete? 

 

Despre profilul moral nu este cazul să mai discutăm. Dar, până la urmă, așa este politica. Lipsită de principii, teren pentru lovituri sub centură. 

 

Ar trebui, totuși, cei care au un dram de minte, să se întrebe dacă valul de antipatie stârnit de premier nu le amenință propria barcă. Au căzut guverne după proteste în stradă. Boc și-a dat demisia în 2012 din cauza protestelor, la fel și Ponta în 2015. Dacă nu va fi demis, va ajunge să fie forțat să demisioneze. Singura întrebare este când? Când o zbura Cîțu?

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentUn primal PNL îi cere lui Iohannis să îl demită pe Cîțu: „În momentul ăsta să ai o așa criză e stupid”
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Florin Roman, politicianul care a reușit să schimbe colțul de stradă la care vindea ziare, în tinerețe, cu fotoliul de parlamentar