Partidul Social Democrat a depus două contestații către Biroul electoral de circumscripție Corabia din cauza a doi dintre candidaţii propuşi de PNL-USR PLUS care nu fac parte Alianţă.

Conform listelor de candidați depuse de Alianța PNL USR PLUS Corabia, persoanele aflate la pozițiile 8 şi respectiv 19 sunt membrii Partidului Libertate, Unitate si Solidaritate și nu fac parte din Alianța PNL USR PLUS.

Conform dispozițiilor articolului 47, alin 2 din Legea 115/2015, în cazul alianțelor electorale dintre partide politice, listele cu propuneri de candidați trebuie semnate și de conducerile județene ale fiecărui partid politic din alianță.

„Conform listelor de candidați depuse de Alianța PNL USR PLUS Corabia, rezultă în mod indubitabil faptul că sunt doar trei semnături indescifrabile, fără a fi menționat în mod eligibil numele celor care au semnat alianța, cu atât mai mult fiind menționate doar trei semnături și nu patru, câte una din partea conducerilor județene ale fiecărui partid din alianță cât și una din partea fiecărei organizații locale”, arată reprezentanţii PSD Corabia.

 

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentProcurorul Negulescu, dezvăluiri explozive. Adevărul despre dosarele greilor din politică: “Se dorea să fiu redus la tăcere”
Articolul următorMinistrul Stroe în vizită la Brăila la stadionul de atletism aflat în paragină