Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a criticat, miercuri seară, la emisiunea “Legile Puterii” de la Realitatea Plus, “modelul” dat de cei doi deputați PSD care nu au purtat masca de protecție într-un fast food din Capitală, menționând că atunci când parlamentarii dau astfel de exemple, atitudinea la nivel național nu poate fi decât îndoielnică.

“Sunt reguli pe care trebuie să le respectăm toți. Noi, persoanele publice, trebuie să le respectăm mai tare ca alții. Noi suntem un exemplu. Când vine un așa exemplu (cum este cel al deputaților PSD-n.r.), atitudinea la nivel național nu poate fi decât îndoielnică”, a declarat Nelu Tătaru, la Realitatea Plus.

Ministrul Sănătății a criticat interferența politicului în actul medical.

“Suntem la 555 (de cazuri astăzi –n.r.). Cred că ar trebui să lăsăm acea bravură la nivel politic. Sunt momente în care unii punctează politic pe sănătatea poporului român. A început prea devreme și prea agresiv partea politică”, a completat Nelu Tătaru.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentMinistrul Sănătății, la “Legile Puterii”: 30.000 de români au renunțat la izolare. În ultimele 24 de ore, s-au externat 622 pacienți
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 19. Vacanța din Grecia