Candidatul PNL şi USR-PLUS la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, l-a acuzat pe actualul primar Gabriel Mutu şi candidat al PSD la această funcţie că a orchestrat o campanie împotriva sa, că i-a împiedicat accesul la firmele de afişaj outdoor în precampanie, iar în campania electorală au apărut atacuri la adresa sa şi a familiei sale, iar materiale defăimătoare au fost distribuite în căsuţele poştale ale locuitorilor din Sectorul 6. Ciprian Ciucu a mai precizat că a depus plângere la Poliţie şi la DNA, informează news.ro.

Ciprian Ciucu a povestit joi, într-o conferinţă de presă, problemele pe care le-a avut în precampania electorală.    
“În precampanie mi-a fost imposibil să am acces la afişaj outdoor deoarece firmele de outdoor au fost ameninţate de către Gabriel Mutu că le va tăia suporţii dacă îmi va da mie publicitate. În precampanie a fost racolat un candidat ”iepure” căruia i-au oferit aceleaşi firme de outdoor reclamă de cel puţin 30.000 de euro pe panourile mele. În precampanie s-au distribuit în căsuţe poştale materiale defăimătoare la adresa PNL şi la adresa mea. S-au folosit resursele Primăriei Sectorului 6 pentru ca Gabriel Mutu să beneficieze de imagine pe bani gratis pentru el, dar scumpi pentru locuitorii din Sectorul 6”, a afirmat candidatul PNL şi USR-PLUS la Primăria Sectorului 6, citat de news.ro.
El a menţionat că în campania electorală au apărut atacuri la adresa sa şi a familiei sale. 
“În campanie au apărut articole mincinoase cu atacuri la mine şi la familia mea în publicaţii obscure sau foste francize care la un moment dat erau cât de cât demne. Toate acele articole pe care le-aţi văzut la adresa mea în campanie pleacă de la un sâmbure de adevăr în care nu este nimic rău, imoral sau ilegal şi se dezvoltă pe lângă o poveste absolut fabuloasă, senzaţională şi defăimătoare, cu metode KGB-iste din punctul meu de vedere. Au fost zeci de mii de euro băgate în Facebook pentru a împinge acele articole mincinoase, o pagină inventată de ei care se chema altfel înainte a băgat zeci de mii de euro şi a targetat special pe Sectorul 6. În campanie a continuat distribuirea de materiale defăimătoare ilegale, neasumate, fără cod de mandatar, în căsuţele poştale din  Sectorul 6. Am depus plângere la Poliţie”, a explicat Ciprian Ciucu.
El l-a acuzat pe Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6 şi candidatul PSD la această funcţie, de deturnare de fonduri şi a făcut un denunţ la DNA în acest sens. 
“Am făcut denunţ la DNA împotriva lui Gabriel Mutu pentru deturnare de fonduri. Gabriel Mutu şi PSD şi-au înregistrat la OSIM sloganul Alături de tine pe care l-au folosit pe imaginea Primăriei Sectorului 6. O marcă înregistrată PSD au pus-o peste tot pe ce a făcut Gabriel Mutu sau Primăria Sectorului 6 din bani publici. A pus-o pe coşuri de gunoi, pe construcţii noi, pe podurile de pe Dâmboviţa, pe punctele de prim-ajutor, pe ziarul primăriei, în şcoli. (…). Îl acuz pe Gabriel Mutu că cu bună ştiinţă şi premeditat a folosit sloganul PSD pe materialele Primăriei Sectorului 6 timp de ani de zile. Cer DNA să facă un audit complet al sumelor cumulate, cât ar costa pe piaţa liberă o reclamă personală a unui om care îşi pune propriul slogan şi propria siglă pe toate materialele Primăriei. ”, a declarat Ciprian Ciucu. 
De asemenea, candidatul PNL şi USR-PLUS a acuzat posturile de televiziune România Tv şi Antena 3 că au fabricat materiale cu interlopi despre el, precizând că a sesizat CNA în acest sens şi că le va da în judecată.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPreședintele Klaus Iohannis îl susține pe Nicușor Dan
Articolul următorCum a eșuat domeniul turistic în Argeș? Locuri de o frumusețe rară sunt inaccesibile