Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat marţi că au existat discuţii cu liderii coaliţiei despre colaborarea în viitor, în contextul în care recent a semnalat critici la adresa sa, pe reţelele de socializare, sponsorizate de Tineretul Social Democrat.

„Pentru mine, trebuie să fim transparenţi în ceea ce vrem să facem pe viitor, cum vom funcţiona şi aici mai mult despre asta a fost discuţia, despre modul în care va funcţiona această coaliţie în viitor, pentru că PNL nu poate de fiecare dată să închidă ochii şi în acelaşi timp să fie cel care să fie blamat că vrea să rupă această coaliţie. Până la urmă, cei care au venit în coaliţie cu noi, au venit la guvernare alături de noi trebuie să se hotărască dacă vor să fie cu noi în echipă – şi facem acest compromis – sau, dacă vor, să stea în opoziţie”, a spus Cîţu, marți, la Parlament, potrivit Agerpres.

Potrivit liderului PNL, şedinţa coaliţiei care urma să aibă loc marţi a fost amânată pentru zilele următoare.

„S-a amânat pentru zilele următoare. Am avut câteva discuţii şi ieri. Nu este nicio problemă”, a precizat Cîţu, arătând că luni au fost discuţii despre teme aflate pe agenda zilei.

Florin Cîțu îi acuză pe social-democrați că, prin intermediul organizației de Tineret, au demarat o campanie plătită de postări pe Facebook împotriva sa.

„Mi se pare că nu se face, dar vom discuta în coaliţie. Mi se pare bizar să ataci cu bani de la partid preşedintele celuilalt partid cu care este în coaliţie”, a declarat Cîțu, luni.

Sursa: Mediafax

Articolul precedentParchetul General a deschis dosar penal după ce George Simion l-a agresat pe ministrul Virgil Popescu
Articolul următorDeputații au votat sancțiuni și restricții mai dure pentru parlamentarii turbulenți