Președintele PNL, Florin Cîțu, îi contrazice pe cei de la PSD, care spuneau că ar dori o renegociere a PNRR, în special pe tema pensiilor. Cîțu a explicat că este imposibil de renegociat PNRR, pentru că asta ar însemna să renegociem întreg proiectul și România să piardă bani.

”Când am intrat în coaliție am spus că nu vom renegocia PNRR, pentru că asta înseamnă că reluăm toată procedura și ar însemna să aruncăm la coș 30 de miliarde de euro și nu accept așa ceva.

PNL rămâne focusat pe reforme mari, pe reforme importante, nu pe declarații mici, pe mici atacuri. Ne interesează reformarea sistemului de pensii, reforma administrației publice, proiectul ”România Educată” sau reorganizarea teritorială. Avem o majoritate parlamentară uriașă, iar PNL niciodată nu s-a ferit de problemele mari, chiar dacă reformele sunt nepopulare pe moment, dacă pe termen lung aduc beneficii românilor ne asumăm.”, a spus Florin Cîțu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentConducerea PNL l-a validat: Marcel Boloș este oficial propunerea liberalilor pentru ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării
Articolul următorNelu Tătaru: “Furnizorii de energie nu trebuie să-şi crească profiturile pe nefericirea românilor”