Premierul Florin Cîțu afirmă că după 25 septembrie, după Congresul PNL, partidul va fi unul unit și puternic. Acesta dă de înțeles că Ludovic Orban riscă excluderea din partid dacă va continua atacurile și după Congres.

„Ludovic Orban este un membru al PNL. Ceea ce eu spun și acum, dar voi spune mai ferm după 25 septembrie, este că toți membrii PNL trebuie să respecte statutul PNL. Guvernarea este a PNL, iar atacurile la guvernare vin de la PSD, de la opoziție, nu de la propriul partid. Dacă avem ceva să ne spunem, spunem în partid, nu în spațiul public. Nu șubrezim noi guvernarea prin atacuri la guvernare sau la premierul PNL”, a declarat Cîțu, la TVR 1.

Întrebat dacă Ludovic Orban a încălcat statutul PNL, Cîțu a răspuns: „Din ce declarații am văzut în ultima perioadă, pare cel mai mare susținător al moțiunii USR-AUR. Foarte multe dintre mesajele care fac referire la guvernare, par copy-paste după mesajele PSD.”

Florin Cîțu a precizat că electoratul liberal a părăsit PNL, iar scopul său este recâștigarea acestui electorat.

„Am intrat în această campanie cu un singur gând: vreau ca PNL să fie cel mai mare partid din România, vreu să ne recâștigăm electoratul. În ultima perioadă, PNL intrase în competiție în populisme cu PSD și bineînțeles că electoratul liberal ne-a părăsit. Vreau să aduc înapoi electoratul liberal și vreau să fac România liberală”, a mai declarat Cîțu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentVIDEO-Ludovic Orban, aluzie la influența lui Iohannis în 2014: Preşedintele PNL NU are voie să aibă o datorie faţă de nimeni din exterior
Articolul următorCulisele statului paralel | „Echipa câștigătoare” a lui SuperCîțu și legăturile cu banii buni: Ciucu, Băcanu și Gheorghiu