Președintele PNL, Florin Cîțu, susține că în România sunt aproximativ 600 de companii cu acționariat rusesc și arată că trebuie să ne asigurăm că nu vor primi ajutoare de stat sau finanțare din partea statului român.

”Sunt cam 600 companii rusești la noi, trebuie să ne asiguram că nu primesc  ajutoare de stat, vreun leu de la statul român, sp nu finanțeze Romania firmele apropiate de oligarhi, bani care apoi se duc spre finanțarea războiului.

Haideți să ne uităm: România a trimis ajutoare către Ucraina în valoare de 3 milioane de euro, dar în schimb plătim milioane de euro în ajutoare de stat către oligarhii ruși. Mai bine dădeam banii către Ucraina, decât să-i dăm către oligarhii ruși.

Eu nu cred că România își permite ca un singur leu sau bani din fonduri europene să ajungă la companii cu acționariat rusesc. Nu ne permitem acest lucru și trebuie să fim foarte, foarte atenți.”, a spus Florin Cîțu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCîțu: ”Sunt cam 600 companii rusești la noi, trebuie să ne asiguram că nu primesc ajutoare de stat, vreun leu de la statul român”
Articolul următorZelenski, mesaj de ultimă oră: S-a întâmplat ca fiecare dintre noi să fie un războinic VIDEO