Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat marți la Digi24 că liberalii vor să câștige câteva sute de primari în plus față de cei 1.100 pe care îi are în prezent.

„Am discutat aceasta chestiune si la Vila Lac, am discutat si azi, extrem de aplicat. Strangem randurile, ne punem umar la umar. Ne asteapta doua incercari extrem de deficile. Vrem sa guvernam in urmatorii ani patru ani. Avem 1.100 de primari, vrem sa castigam cateva sute in plus. Va fi o batalie dura”, a declarat liberalul.

El a adăugat că nu sunt adevărat informațiile vehiculate în spațiul public potrivit cărora la Vila Lac ar fi fost liberali care s-au plâns că Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL la Primăria Capitalei, a fost pasiv în ultima perioadă. „Unii ar putea sa fie cu succes scriitori de SF. In niciun caz nu am vorbit ca Nicusor Dan nu ar fi dorit sau sustinut de noi. Din contra, am discutat cum sa facem sa ne lipim, cum facem legatura intre staff-ul lui Nicusor Dan si PNL”, a spus Rareș Bogdan.

Articolul precedentNicușor Dan, fără echivoc: Susțin introducerea educației sexuale în școli. Avem o problemă mare a tinerelor rămase însărcinate
Articolul următorMinistrul Justiției despre dezvăluirile lui Tudorel Toader: ”Arată caracterul mafiotic al guvernării PSD”