Consilier general PNL la Primăria Capitalei, Adrian Moraru, îi reproșează lui Clotilde Armand faptul ca ‘echipa de zgomote’ de la Sectorul 1 nu reușește să rezolve problema gunoiului.

„Începând de azi Romprest nu mai ridica gunoiul din Sectorul 1. Cunosc oameni care la criza trecută, disperati ca nu li se ridicase de 10 zile gunoiul, plecau de acasa din sectorul 1 cu sacul de gunoi in masina si il aduceau la locul de munca din sectorul 2, 3 sau localități din Ilfov. Știe cineva daca in echipa de zgomote a primăriței exista cineva care intelege salubritate? Chiar si acum la 6 luni de la intrarea in mandat, nu cred ca reușesc sa inteleaga ce complex e acest domeniu.

Provoc pe orice salvator doreste de acolo la un dialog public ca sa vedeti cat de incompleta e înțelegerea lor in ceea ce inseamna salubristi, OTR, sortare, colectare separată, reciclare, depozit la groapa, pay as you throw, colectare in locuințe pe verticala, orar de colectare, garanții, gunoi stradal, maturare, spălare străzi, recipiente de colectare, colectare DEE, colectare obiecte voluminoase si mobila uzata, colectare, transport si depozitare zapada.

Nu apar in niciun fel Romprest, dar ideea asta ca doamna e revoluționara si Romprest niste corupți nu intereseaza pe nimeni. Oamenii vor sa li se ridice gunoiul. Nu sa traim cu scandal. Scandalul nu ridica gunoiul din strada”, a scris consilierul general PNL pe Facebook.

 

 

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentRareș Bogdan: „Florin Cîțu va fi președintele PNL pe 25 septembrie seara. Poate fi ce este Draghi pentru Italia”
Articolul următorPreședintele PNL Cluj, Daniel Buda, are trei nume din partid pentru președinție: Rareș Bogdan, Florin Cîțu și Emil Boc