Cătălin Deaconescu, consilier general PNL, invitat joi al Mădălinei Dobrovolschi în emisiunea live de pe Realitatea de București, a declarat că e foarte probabil ca PSD și Pro România să formeze o alianță la nivelul Capitalei, menționând că anunțul despre o posibilă retragere a Gabrielei Firea nu e altceva decât un joc politic.

La rândul său, Octavian Berceanu, consilier general USR, este de părere că vor fi mai mulți candidați la Primăria Capitalei venind din partea stângă.

“La nivel de sector, trebuie să vedem foarte bine care e priza. Din avion se vede și așteptările populației sunt de a avea candidați unici pe dreapta, dacă vrem să nu mai câștige PSD-ul. Cetățenii își doresc altceva, lumea vrea schimbare, de la Craiova, Suceava, Iași, Brăila. Trebuie să găsim oameni competenți. Se negociază și lucrurile prioritare pentru a reface Bucureștiul și toate aceste lucruri necesită o muncă fantastică. Nu ai cum să scoți dintr-un joben un candidat unic, totul se rezolvă prin negociere. Am învățat de acum 4 ani și nu ne vom face de râs”, a completat acesta.

Citește continuarea pe realitateadebucuresti.net

Articolul precedentRealitatea de București.net, invitați: Octavian Berceanu și Cătălin Deaconescu, consilieri generali la Primăria Capitalei
Articolul următorPremierul Orban: Sunaţi mobilizare generală în ministerele. Fără milă faţă de cei care încalcă regulile de protecţie sanitară