Acuzații grave la Teleorman. Candidatul PNL la șefia Consiliului Județean, Eugen Pîrvulescu, spune că administrația PSD a lăsat județul în paragină și că fostul președinte al Consiliului Județean, Adrian Gâdea, a executat ordinele șefilor săi de partid în loc să administreze cum trebuie județul. În replică, Gâdea se apără și vorbește despre realizările sale. 

”A fost pus în scaun, cum e vorba de Adrian Gadea, pus întotdeauna de Liviu Dragnea. Un șomer nu poate să conducă un județ la momentul acesta. Când îl veți întreba dumneavoastră cum a semnat Belina… Eu pot veni oricând într-o dezbatere cu Adrian Gâdea, oricând, la orice oră, să ne spună ce a făcut cei trei ani la CJ. Este o mare problemă în politica pesedistă”, a spus Eugen Pîrvulescu, senator PNL și candidat la Consiliul Județean Teleorman.

În replică, Adrian Gâdea spune că totul este o minciună.

”Ceea ce a comentat dl Pîrvulescu sunt niște minciuni, niște cuvinte total lipsite de adevăr. Niciodată nu am fost și nu voi fi executantul cuiva. Și în perioada în care am fost la CJ, s-au adus în Teleorman cele mai multe investiții, s-au asfaltat sute de drumuri, s-au realizat multe sisteme de canalizare, școli, creșe, grădinițe”, a spus Adrian Gâdea, fostul președinbte al Consiliului Județean Teleorman.

Articolul precedentSenatorul PNL Eugen Pîrvulescu: „Moțiunea de cenzură a PSD e doar un joc electoral, Guvernul va rămâne”
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 55. A venit sezonul ambroziei!