Cristina Toadere, sora lui Robert Sighiartău, secretar general PNL, lansează, în spațiul public, un mesaj total iresponsabil, într-o situație de criză fără precedent, în România.

În loc să facă front comun, aceasta încearcă să transmită mesaje toxice, uitând că, în astfel de momente, partidul și țara au nevoie de responsabilitate, stabilitate și de mesaje de mobilizare.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Cristina Toadere se arată “mâhnită” de faptul că liberalii și președintele Klaus Iohannis nu ajută mediul de afaceri în criza coronavirusului și aleg să “se joace de-a guvernarea”.

“Transportatori, hotelieri, comercianți și antreprenori români, sunteți pe cont propriu: în loc să vină deja cu un pachet de măsuri economice pentru criza ce va urma, Iohannis și PNL v-au lasat să vă descurcați singuri, în timp ce se joacă de-a guvernarea. Și voi le plătiți salariile!”, scrie aceasta.

Adevărata sa “mâhnire”, însă, ar trebui să fie aceea că, în prezent, țara nu are un premier “plin” și să renunțe la cârcotelile și declarațiile iresponsabile, toxice, care nu fac cinste nimănui.

Când țara arde, spune o vorbă din popor… Și tocmai asta alege să facă Toadere, dând dovadă de o lipsă totală de răspundere.

Articolul precedentRaluca Turcan, după demisia lui Cîțu, la Realitatea PLUS: Nu i-a cerut partidul să se retragă. Îl vom susține pe Ludovic Orban premier
Articolul următorPONTA ÎMPUȘCĂ ÎNCĂ O DECLARAȚIE IRESPONSABILĂ