Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a anunțat că în sectorul 2 al Capitalei, începând de azi s-au reluat în forță acțiunile de dezinfectare și de instalare a dispenserelor cu dezinfectant folosit în combaterea contaminării cu virusul COVID -19: ” De astăzi, am dispus reînceperea în ritm susținut a dezinfecției în toate cartierele Sectorului 2 și a instalării dispenserelor cu dezinfectantul folosit în combaterea contaminării cu coronavirus. ”

De asemenea, viceprimarul sectorului 2 a explicat faptul că în fiecare zi este dezinfectat câte un cartier din sectorul 2, în așa fel încât să se poată realiza această operațiune cât mai temeinic. ”În Sectorul 2 al Capitalei reușim să dezinfectăm zilnic câte un cartier al sectorului nostru, tocmai pentru a face acest lucru cât mai bine”, a declarat liderul liberal de la Sectorul 2.

Dan Cristian Popescu a dat asigurări că în Sectorul 2 al cărui viceprimar este, există fondurile necesare pentru a acoperi din punct de vedere financiar toate aceste cheltuieli atât de necesare acum, în perioada de pandemie și și-a exprimat convingerea că, odată ce va trece această perioadă de constrângeri, Guvernul Orban va aloca primăriilor și resursele materiale pentru investițiile uzuale: întreținerea străzilor, a școlilor și grădinițelor, a policlinicilor.

Articolul precedentIohannis: “Toate restricțiile rămân în vigoare până la 15 mai. După 15 mai, toată lumea este obligată să poarte măști de protecție”
Articolul următorJocuri de putere cu Oreste Teodorescu: Luminița de la capătul izoletei!