În imposibilul de reformat PSD se derulează un război dur între găști pentru preluarea puterii! Acesta este singurul motiv pentru care se tot amâna congresul extraordinar, în urma căruia să răsară noua echipă de conducere! Dezastrul de la Centru, lăsat de camarila pușcăriașului Dragnea, dublat de grupul de prostie dezorganizată, personificat de Dancilă a fost adâncit până la abis de Gabriela Firea, aka Ciuma Roz cu șarjele ei arogante și eternele explicații ale neputinței. Aceasta este atmosfera generală în Kiseleff. Strategii lui Ciolacu sunt convinși că dacă tot amâna ziua Congresului, îi vor da suficient timp liderului interimar sa costomizeze cât mai multe victorii de imagine, menite sa-l înșurubeze cu siguranța in fotoliul Tătucului și sa ii pună cu botul pe labe (labii, după caz) pe ceilalți râvnitori de putere din partid!

Pana acum, Ciolacu zis și “frunte neandertaliana” a colecționat câteva atuuri: se poate lauda ca a reușit securizarea bolșevicilor din CCR, ca a reușit sa contribuie decisiv la căderea cabinetului Orban, ca sub conducerea lui benignă, a reușit sa mai recupereze câteva procente, dar spre deosebire de mustăciosul in pijama vărgată, nu tine in mana un partid monolit ci a moștenit niște feude care s-ar ucide politic între ele pentru funcția de președinte PSD. In primul rând, el nu le mai poate oferi contracte grase din bani publici, baronilor pentru a le menține fidelitatea! Slava Domnului ca mizerabilii nu se mai afla la guvernare!!!

In ciuda unei ușoare creșteri in sondaje spre 25% din intenția electorală, e limpede pentru toată lumea ca atât la locale, cât și la generale, partidul domnului Ciolacu va fi zdrobit de PNL, sau chiar băgat in zona de avarie, dacă și USR și PMP vor clona in toată țara formula susținerii unui singur candidat și dacă vor face alianța pentru parlamentare, fie ele anticipate sa la termen.

Și oricât s-ar victimiza și și-ar unge cu Mir corupții de ambe sexe, oricâtă șpagă ar plăti bocitoarelor din media aservita, romanii au înțeles bine ca locul lor este in opoziție, iar al unor derbedei politici la pușcărie! După Pintea și “Genunche” vor exploda alte petarde pline cu rahat, și nu din acela turcesc…

Pana pe 21 Martie, partidul interimarului Ciolacu se va confrunta cu proprii demoni, iar rezultatul va fi prost! Chiar și cel mai fidel electorat rural s-a saturat de impostura și lipsa lor totala de viziune! Anul asta ne vom lua adio de la Ciuma roșie! Sper ca după patru ani in opoziție sa poata redeveni un partid socialist european! Acum nu sunt decât niște disperați fără soluții!

Articolul precedentKlaus Iohannis: „Este nevoie să creştem semnificativ suprafaţa împădurită din România”
Articolul următor„Ciocoii imobiliari” care au construit pe spații verzi cu complicitatea Primăriei Constanța se constituie într-o asociație ca să-și apere interesele