După vizita de dimineață de pe șantierul podului peste Dunăre de la Brăila, președintele PNL, Ludovic Orban, a participat la o conferință de presă la Galați. La aceasta, a fost însoțit de deputatul George Stângă, președintele liberalilor gălățeni, de primarul tecucean Lucian Costin și de candidatul PNL la alegerile parțiale din 27 iunie pentru funcția de primar al orașului Târgu Bujor, Andra Costache.

Președintele PNL Galați, deputatul George Stângă, a trecut în revistă proiectele de infrastructură rutieră, menite, conform lui Ludovic Orban, să reintroducerea arealului metropolitan Galați – Brăila pe axele de transport europene. Acesta a amintit că în mandatul de prim-ministru al lui Ludovic Orban s-au demaratproiecte uitate de mult prin sertare cum ar fi Centura galațiului, drumul expres Galați – Brăila, centura ocolitoare a Tecuciului, podul peste Siret de la Cosmești, drumul expres Tișița – Albița, consolidarea podului de la Vama Giurgiulești, drumurile expres Brăila – Buzău, Brăila – Tulcea și Brăila – Focșani, dar și autostrada A7 ce traversează Moldova de la sud la nord.

”Anul trecut a fost cel mai bun an din istoria postdecembristă a județului Galați. A fost anul în care au venit cele mai multe proiecte în județul nostru. ” a spus deputatul PNL George Stângă. 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentLudovic Orban: Eu recunosc intervenţia domnului Tudose, spre deosebire de alţii
Articolul următorRaluca Turcan la Constanța: E important să meargă procesul vaccinării în mediul rural