Deputatul Nicolae Giugea, a declarat, joi, după ce a fost reales în funcţia de preşedinte al PNL Craiova, că la nivelul municipiului liberalii sunt în opoziţie faţă de PSD, conform Agerpres.

“Toţi cei care au luat cuvântul aici (n.red.: la Comitetul de Coordonare Local al PNL Craiova) au exprimat acelaşi lucru: începând de astăzi, PNL Craiova este în opoziţie, ca să fie clar pentru toată lumea. N-aş vrea să transmit mesaje în ghilimele PSD-ului, astfel încât să nu ştie ce să priceapă. Nu, clar: PNL Craiova şi, de asemenea, sunt convins că şi PNL Dolj suntem în opoziţie faţă de PSD. Argumente? Suficiente! Şi, domnule preşedinte (n.red.: preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica), permiteţi-mi să mă pun garantul pentru organizaţia municipală că vom fi în opoziţie faţă de PSD”, a spus Giugea după ce a fost reales preşedinte al PNL Craiova.

Giugea susţine că modelul de administraţie impus de Lia Olguţa Vasilescu este “modelul Mazăre de la Constanţa”.

“Cine ne era prezentat ca cel mai bun administrator din România? Mazăre! Ştiţi foarte bine cum urcau pe scenă, victorioşi şi transmiţători de mesaje. Mazăre nu şi-a dus modelul până la capăt şi s-a tăiat filmul şi pentru administraţia craioveană, că nu mai ştie ce să facă. Craiova este singurul mare oraş al României pe care PSD îl ţine în propria ogradă, pentru că nu l-a pierdut încă. PSD conduce de 30 de ani Oltenia. Măi, fraţilor, suntem olteni şi toată lumea aşteaptă o scânteie de la noi. De ce toate celelalte mari oraşe ale României se dezvoltă? De ce singurul mare oraş al României care se depopulează este Craiova? De ce tineretul craiovean care îşi termină studiile la şcolile din Craiova unde se face învăţământ serios preferă să plece în altă parte, în România, în zonele care se dezvoltă?”, a spus Giugea.

Acesta a mai afirmat că va dezvolta şi mări organizaţia PNL Craiova, iar în perioada următoare va merge pe fiecare stradă şi în fiecare cartier. “Toată acţiunea administrativă a primăriei se rezumă la “bagă-le nişte flori!”. Anul acesta aţi fost încântaţi cu lalele în valoare de 15 miliarde lei vechi. Mă întreb acum, cu indexările astea, cât or mai fi lalelele”, a mai afirmat preşedintele PNL Craiova.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentMinistrul Turismului, Constantin Daniel Cadariu, anunță vouchere de vacanță pentru angajații din privat, decontate din CAS
Articolul următorVirgil Popescu, bilanț în Energie la un an de guvernare: „Am gestionat criza prin măsuri de protecţie a cetăţenilor”