E de neînțeles cum pesediștii zădărnicesc eforturile împotriva pandemiei de dragul scandalului politic, promovând din bani publici, în mediul online, reclame menite să pună la îndoială gravitatea actualei crize medicale, a afirmat deputatul PNL Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook:

“Tot ce pretindem PSD în această perioadă e să nu zădărnicească eforturile împotriva pandemiei. E chiar atât de mult? N-au decât să facă o opoziție la baioneta (e chiar necesar!), să semnaleze orice eroare a Guvernului, să propună soluții alternative în Parlament. Sau să stea cu burta la soare și să lase PNL sa scoată țara din criză (întotdeauna pesediștii aleg strategic tihna opoziției în momentele grele sau în preajma alegerilor). Sau să se lupte între ei până la congres, poate reușesc să scape totuși, cumva, de grupul anti-UE și anti-NATO care a și condus partidul în epoca Dragnea.

Dar, pentru Dumnezeu, măcar atâta decență sa arate: să nu zădărnicească eforturile împotriva pandemiei de dragul scandalului politic. E de neînțeles cum peședistii folosesc bani publici pentru a promova în spațiul online reclame menite să pună la îndoială gravitatea actualei crize medicale. E de neînțeles de ce încearcă să își încopeasca propriile statistici negaționiste și conspiraționiste. Sunt limite pe care în politică nu le poti depăși – iar scurmatul după procente în contextul unei provocări epidemiologice majore reprezintă o astfel de limită.

Ciolacu, Firea – nu zădărniciți eforturile împotriva pandemiei, pentru că riscați să coborîți astfel partidul, din punct de vedere moral, sub cel care a adus minerii în București la ordinul lui Ion Iliescu”, a scris Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

 

 

 
Articolul precedentTănase Stamule: Plagiat?! Asta este specializarea PSD. La așa ceva nu îi intrece nimeni, o știe toată țara
Articolul următorRealitatea din PNL: invitat, europarlamentarul THEODOR STOLOJAN