Deputatul PNL Adrian Cozma a comentat pe Facebook decizia USR de a-l propune la Curtea Constituțională pe fostul judecător Cristi Dănileț.

“Curtea Constituțională are nevoie de profesioniști nu de vedete media!

E cel puţin interesant ca un partid care pretinde că luptă pentru o justiţie dreaptă, să propună la Curtea Constituţională o persoană care a fost exclusă din magistratură. În fapt e trist că justiţia e utilizată ca un câmp de luptă. Indiferent ce opțiuni avem, Consiliul Suprem al Magistraturii, care e format din magistrați, a luat o decizie. Chiar dacă n-ar avea dreptate, de ce să propunem o persoană controversată, când România are mii de profesioniști în domeniu? Justiția nu stă într-o mână de oameni sau vedete media, Facebook sau Tik Tok. Justiția românească e formată dintr-un corp mare, cu foarte mulți profesioniști, care își fac treaba zilnic. USR aruncă doar petarde, pentru a-și menține și a-și atrage un electorat radical, dar neinformat totodată. Neinformat în sensul a ceea ce am subliniat. Justiția noastră are mii de profesioniști. Ei sunt peste tot. În tribunale, în Curțile de Apel, la judecătorii, în breasla avocaților. Avem conducători ai barourilor din fiecare județ și case de avocatură de prestigiu, unde lucrează persoane care nu fac filme pe Tik Tok dar își fac meseria în instanțe. Ei merită promovați și susținuți!”, spune deputatul PNL.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCiucă, despre coaliția PNL-PSD-UDMR: “Au fost multe semne de întrebare. Astăzi se dovedește că a fost decizia unor oameni politici maturi”
Articolul următorCând vom scăpa de gazele rusești și când vom avea gaze ieftine, românești? Răspunsul ministrului Energiei, Virgil Popescu