Deputatul Alexandru Muraru afirmă că Dacian Cioloș este „un lider complet absent și dezinteresat de ce se întâmplă în România, are mereu de comentat doar atunci când e vorba sa atace partenerii de coaliție sau pe Președintele României”.

„Dacian Cioloș are obiceiul de a sa cățăra pe subiecte cu iz de scandal doar pentru a mai puncta apariții mediatice. Poate așa consideră că poate compensa absența fizică sau sărăcia de idei cu privire la guvernarea României.

Dacă domnul Cioloș ar investi la fel de mult timp pentru a face ceva pentru România pe cât investește în denigrarea partenerilor de coaliție sau a celor care l-au investit cu încredere, cred ca ar fi mai câștigat. Un minim de decență i-ar spune să renunțe la gâlceava sterilă cu președintele Statului sau cu cei care a spus că face echipă.

Din păcate, domnul Dacian Cioloș toată viața politică s-a cățărat pe munca altora și același principiu îl aplică și acum: se urcă pe subiecte când e rost de imagine pe spatele unor probleme dezbătute cu mult patos”, afirmă Alexandru Muraru, potrivit unui comunicat de presă al PNL Iași.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentVIDEO – Unde a locuit premierul în Statele Unite în anii studenției
Articolul următorFlorin Cîțu lămurește scandalul împrumutului din SUA: ”Este o decizie de respingere a unei sentiințe civile despre care nu am fost informat niciodată”