Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a declarat luni, la un post TV, că partidul sau persoana care va rupe actuala coaliție de guvernare în contextul războiului din Ucraina va fi „condamnat să iasă din viața politică”.

Întrebat cum comentează scenariile potrivit cărora PSD ar urma să iasă de la guvernare, liberalul a afirmat despre ruperea coaliției: „Este un act de nebunie și cine își va permite să-l facă va fi condamnat să iasă din viața politică”.

„Orice fel de dezechilibru în actualul context militar va genera haos la o graniță NATO cu Ucraina”, a adăugat Ardelean.

Potrivit acestuia, există o „presiune externă” ca în România să nu fie stricată stabilitatea guvernamentală în actualul context de securitate.

Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru susţinea, referindu-se la problema rotativei din 2023, când funcţia de premier ar urma să fie preluată de PSD, că a schimba un premier cu un an înainte de alegeri, când ai război la graniţe, nu ar fi un semnal bun.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentScenariul REMANIERII, respins de PNL. Ionuț Stroe: În prezent NU ESTE CAZUL
Articolul următorMinistrul Daniel Cadariu: Situaţia resurselor umane din Romania reprezintă în primul rând o provocare privind conectarea sistemului educaţional cu piaţa muncii