Deputatul PNL Cristian Băcanu, fost secretar de stat, spune că premierul este „un politician cinstit”, după ce acesta a recunoscut că a stat două zile în arest după ce a fost prins băut la volan în SUA.

„Atacarea premierului pentru o greşeală de acum 20 de ani (pentru care omul a plătit) mi se pare o eroare. Nu aşa se câştigă alegerile interne din PNL şi, ceea ce s-a întâmplat în tinerețea Premierului în SUA nu are nicio importanță pentru felul în care este condus Guvernul sau pentru viitorul PNL.

Da, Florin este om. Oamenii greşesc, mai ales când sunt tineri. Vă spun sincer că Florin este un om bun şi un profesionist în care eu am deplină încredere; a dovedit-o pe deplin în ultimii ani. Mai important, Florin este un politician cinstit. Până la urmă, o greşeală de acum 20 de ani (pentru care a fost plătită o amendă) nu schimbă nimic în scena politică de azi”, a scris Băcanu pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Senatorul Virgil Guran, acuzații grave. De ce se implică serviciile în războiul intern din PNL
Articolul următorMara Mareș: ”Să sapi iar apoi să aduci în actualitate o contravenție (nu infracțiune!) de acum 20 de ani mie îmi arată pură disperare”