Deputatul PNL Florin Roman, susținător al lui Florin Cîțu, spune că liderului PNL Ludovic Orban nu îi place meritocrația, „ci mai degrabă slugărnicia”, în replică după atacul lui Orban la Cîțu și susținătorii săi.

„Văd ca nu trece o zi fără ca Ludovic Orban și susținătorii lui sa nu ne atace, pe cei care îl susținem pe Florin Citu. Indiferent ca te cheamă Emil Boc, Gheorghe Flutur, Rares Bogdan, Robert Sighiartau, Daniel Buda, Florin Roman, Lucian Bode, Virgil Popescu, Raluca Turcan, Daniela Cimpean, președinta CJ Sibiu, Dinu Iancu Salajanu, presedinte CJ Sălaj, Alin Tise, președintele CJ Cluj, Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș, Virgil Chitac, primarul Constanței, Mihai Lupu, presedinte CJ Constanta, Nicolae Ciuca, Dan Vilceanu, Alina Gorghiu, Marcel Romanescu, primarul din Tg Jiu, Florin Oancea, primarul Devei, Tibi Ridzi, primarul Petroșaniului, Ion Lungu, primarul Sucevei, Nelu Tătaru, Monica Anisie, Cristian Bacanu, sute de președinți de organizații și simplii membri, nimeni nu scapa de atacurile lui Orban și ale susținătorilor lui. Așa înțeleg ei, ca se derulează “festivalul democrației”!

Florin Citu are o echipa de oameni care au confirmat. Vin din organizații puternice, cu rezultate pentru PNL. Care au câștigat alegeri, in timp ce Ludovic Orban, premier in funcție la acea data, cu sprijinul lui Nicusor Dan, a reușit “performanta” unui loc trei la Bucuresti! Acum, Ludovic Orban se plimba singur prin țara. Și asta, pentru ca nu i-a plăcut meritocratia, ci mai degrabă slugărnicia! Unde îți este echipa, Ludovic? Ne vom vedea la fiecare conferința judeteana și acolo o sa se audă adevarul! Nu cu manipulări, minciuni și jigniri, cum din păcate îți tratezi colegii care ți-au adus victorii! Prin astfel de manifestări încalci toate principiile liberale pe care le invoci in spațiul public!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentLudovic Orban îl ironizează pe Florin Cîțu: Să vorbeşti de suflu nou cu o echipă care îi are pe Gorghiu, Turcan, Boc, Flutur, Roman, Dobre…
Articolul următorCostel Barbu îi răspunde lui Emil Boc: Să vii tu să ne explici ce merite are Klaus Iohannis, pe care l-ai refuzat în 2014, și să îl blamezi pe Ludovic Orban este mai mult decât revoltător!