Fabrica de pulberi din Făgăraș va fi modernizată și vor fi create sute de locuri de muncă, a anunțat deputatul PNL Mara Mareș pe contul său de Facebook, precizând că guvernul PNL investește peste 22 de milioane de euro, cea mai mare sumă investită în ultimii 30 de ani în Făgăraș.

Mareș a punctat și că “în doar jumătate de an, alături de Guvernul Orban, am reușit să preluăm centura ocolitoare în proprietatea municipiului, să scădem vârsta de pensionare cu 13 ani a angajaților de Fabrica de Pulberi, și acum să obținem o investiție majoră de 22 de milioane de euro pentru retehnologizare și crearea a sute locuri de muncă”:

’’Guvernul PNL investește peste 22 de MILIOANE DE EURO la Făgăraș. Este cea mai mare sumă investită în orașul nostru de la revoluție până astăzi!

Investiția se va face în Fabrica de Pulberi S.A. Făgăraș și va genera câteva SUTE DE NOI LOCURI DE MUNCĂ în următorii 3 ani.

Mara Mareș:

”- După foarte mult timp, putem spune că la Fabrica de Pulberi din Făgăraș se vor face angajări, nu concedieri! Putem spune, cu mâna pe inimă, că am rupt un cerc vicios în care lucrurile mergeau doar dinspre rău spre mai rău. Gata!

Guvernul investește peste 22 de milioane de euro în acest angajator important pentru comunitatea noastră, și vă asigur că această investiție reprezintă doar un prim pas al angajamentului Partidului Național Liberal și al Guvernului Orban pentru dezvoltarea Țării Făgărașului.

Pentru prea mult timp, speranțele noastre s-au bazat doar pe zvonuri și promisiuni, și mai puțin pe fapte și lucruri concrete. Vă spun sincer că vor urma și alte vești bune pentru Făgăraș, alte investiții majore, iar promisiunea mea este să vi le comunic doar după ce ele devin realitate, așa cum am făcut-o și până acum.

În doar jumătate de an, alături de Guvernul Orban, am reușit să preluăm centura ocolitoare în proprietatea municipiului, să scădem vârsta de pensionare cu 13 ani a angajaților de Fabrica de Pulberi, și acum să obținem o investiție majoră de 22 de milioane de euro pentru retehnologizare și crearea a sute locuri de muncă. Și nu ne oprim aici, urmează lucruri fantastice pentru făgărășeni!”

Produsele care vor fi obținute cu ajutorul noilor instalații vor fi folosite în cadrul sistemului național de apărare, prin celelalte filiale ale Companiei Naționale Romarm S.A.

Articolul precedentDoar 2.000 de cetăţeni români din afara ţării s-au înregistrat pentru votul la parlamentare
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 35. Rușii se pot răzbuna pe aripioarele picante