”ROMÂNIA a fost nominalizată în raportul IEA ca fiind printre primele țări europene care au un cadru legislativ privind hidrogenul, anunță deputatul PNL Oana Ozmen pe pagina sa de Facebook. Cu această ocazie ea le și mulțumește celor care au făcut posibilă această realizare și și-a exprimat speranța că pe viitor actualul ministru al Energiei să continue pe aceeași linie.

”Raportul anual al Agenției Internaționale pentru Energie (IEA) privind hidrogenul, ”Global Hydrogen Review”, a fost lansat astăzi. Raportul prezintă evoluțiile pieței din ultimul an.

Munca asiduă depusă în cei aproape 2 ani de activitate a Grupului de Lucru pentru Hidrogen, constituit la nivelui Comisiei pentru Industrii și Servicii, a dat rezultate.

Le mulțumesc pentru cooperarea excelentă experților din Ministerul Energiei și ANRE. Suportul oferit de către domnul Virgil Popescu, fostul Ministru al Energiei și colegii parlamentari din PNL, PSD și UDMR au făcut posibil acest rezultat. Le mulțumesc experților Energy Policy Group și domnului Alexandru Floriștean pentru opiniile tehnice transmise.

Îmi exprim încrederea că prin colaborare cu Ministerul Energiei și domnul Sebastian Burduja vom avea rezultate excelente în privința promovării următoarelor proiecte care vizează energia regenerabilă.

Politica înseamnă dedicare, seriozitate și profesionalism.

Mai multe informații: https://www.iea.org/reports/global-hydrogen-review-2023”, a scris ea pe pagina de socializare.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentTot ea face circ: Sotia baronului spagar Buzatu cere explicatii din PSD despre scandalul de coruptie in care se afla!
Articolul următorMarcel Boloş, despre pachetul de măsuri fiscale: 75 de miliarde de euro pot fi suspendate în orice clipă