Deputatul PNL Tudor Polak salută decizia premierului Florin Cîțu de a-l nominaliza pe Dan Vâlceanu pentru funcția de ministru de finanțe

„Este o decizie responsabilă şi bine cântărită. Vorbim despre un minister care joacă un rol esențial în economia țării şi care pune în mişcare procesul de dezvoltare a României.
Dan Vâlceanu este omul potrivit pentru a conduce Ministerul de Finanțe în această perioadă. Este un om competent, pregătit pentru provocările pe care acest rol le presupune şi dedicat interesului cetățenilor.
Sunt convins că prin profesionalismul, puterea de muncă şi implicarea de care a dat dovadă şi până acum, acesta va obține cele mai bune rezultate la minister.
Avem nevoie de oameni bine pregătiți la conducerea instituțiilor statului, care să aducă o abordare diferită, orientată spre progres, prin muncă eficientă şi obiective bine definite, astfel încât să le redăm încrederea românilor în noi şi în instituțiile pe care le reprezentăm.
Dan Vâlceanu este omul potrivit la locul potrivit. Îl susțin în această nouă provocare şi îi doresc succes pentru a îndeplini cât mai bine rolul pe care îl va deține!”, scrie liberalul pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDan Motreanu: Cetățenii europeni solicită legislație pentru returnarea sticlelor din plastic
Articolul următorLudovic Orban vine la Realitatea PLUS! Ediție incendiară 100% cu dezvăluirile din scandalul momentului în PNL