Dezvăluiri uluitoare despre președintele Consiliului Județean Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu, care și-a anunțat recent trecerea în tabăra premierului Florin Cîțu. Potrivit unor surse, anunțul a venit imediat după ce ANAF a început controale la firmele liberalului prahovean. Numele lui Iulian Dumitrescu a fost recent vehiculat într-un alt scandal, după ce a fost înregistrat în biroul ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, în timp ce ar fi făcut presiuni pentru menținerea a doi șefi în funcții. 

Potrivit jurnalistului Mihai Belu, coorodator adevarulzilei.net, este greu de crezut că n-ar fi nicio legătură între controalele pe care le fac inspectorii fiscali și anunțul de joi seară al liberalul prahovean, privind alăturarea sa taberei Cîțu.

“Aceste controale au reprezentat al 3-lea semnal, primul a fost reprezentat de acele stenograme neconcludente ale discuției înregistrate în biroul ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. Un al doilea, element, ușor neglijat de presă, a fost că la scurt timp după stenograme, șeful IPJ Prahova a fost chemat la DNA, într-un caz aparent minor, dar care i-a atras control judiciar, dacă nu mă înșel. Acest al 3-lea semnal, legat de controalele de la ANAF, se pare că l-ar fi convins pe Iulian Dumitrescu să anunțe pe FB că a trecut în tabăra premierului Cîțu. Din punctul meu de vedere, această modă a semnalelor nu cred că va aduce ceva bun taberei premierului. Acești oameni care declarativ sunt cu Florin Cîtu, când va veni congresul vor vota cum cred ei.

Si in 2017 aveam o listă lungă de membri marcanți ai PNL care-i jurau credință lui Cristian Bușoi, dar Ludovic Orban a cîștigat detașat.” a afirmat Belu.

LIDER PNL: Sper să nu fie așa, dar sunt prea multe coincidențe

Situația delicată de la Prahova a fost comentată critic chiar și de liderul senatorilor PNL, Virgil Guran.

“Eu sper să nu fie așa, dar sunt prea multe coincidențe în momentul de față. Sper totuși să nu fie așa, pentru sănătatea societății și a partidului nostru. E ciudat cum apar interceptări în spațiul public în timp ce ancheta este în plină desfășurare. (…) Eu am trecut prin lucruri de genul ăsta în urmă cu 20 de ani și speram că acele vremuri au apus. Dacă și acum se întîmplă la fel, atunci înseamnă că n-am făcut nimic. Repet, sper să nu fie așa, să vedem ce se întâmplă”, a afirmat Guran, în direct la Realitatea Plus.

Scandalurile legate de Iulian Dumitrescu au început din momentul în care numele său a fost pomenit în legătură cu o a treia tabără în PNL, care ar urma să să coaguleze până la congresul din 25 septembrie.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentRareș Bogdan este convins că Florin Cîțu este deja câștigător: ”Putem obține peste 70 la sută din voturi”
Articolul următorTragediile care au schimbat România: Doctorul pentru care românii au ieșit în stradă – Cum ar fi arătat România fără Raed Arafat