Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să unim județul! Avem probleme de Evul Mediu, este de părere candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Argeș, Emanuel Soare.

Avem în continuare probleme de Evul Mediu. Argeșenii nu au apă potabilă, nu au canalizare, nu au drumuri. Domnul Mînzînă mai apare la televizor, deși a refuzat toate invitațiile și confruntările politice. Povestește foarte bine de ce nu a putut să facă nimic. De ce nu a asfaltat drumurile, a știut să spună, de ce nu funcționează stația de asfalt de la Căteasca la capacitate maximă, a știut să spună, de ce este închisă Cetatea Poenari, a știut să spună. Dumnealui poate să justifice foarte bine că în zeci de ani pe care i-a petrecut, într-o formă sau alta, la conducerea județului, nu a făcut nimic. Se laudă că s-au băgat bani în infrastructură și în spitale. Dar banii nu se văd! Mare parte a drumurilor din partea de sud a județului sunt neasfaltate. 

Sudul și nordul sunt două județe total diferite. În sud sunt foarte mulți pensionari, oameni săraci, care nu au condiții elementare de viață. Dar majoritatea acestor localități sunt conduse de primari PSD care au 2-3-4-5 mandate. Din respect pentru argeșeni și musceleni, primul lucru pe care trebuie să-l facem este să unim județul! Și asta o putem face prin apă, drumuri, canalizare, ca să nu mai vorbim de alimentare cu gaze. Se poate și în Argeș!- Emanuel Soare

Sursa: Realitatea de Arges

Articolul precedentClaudia Mihaela Banu: Împreună, prin seriozitate și respect, pe 27 septembrie începem să ne scriem povestea
Articolul următorInocențiu Voinea (PNL), după ce Gabriela Firea a lipsit de la toate dezbaterile: N-are răspunsuri. E o greșeală pe care o va plăti!