PNL a stabilit data Congresului. Ludovic Orban a anunțat, marți, că evenimentul în care liberalii își vor alege conducerea va avea loc pe 25 septembrie 2021.

Ludovic Orban a propus ca data Congresului să fie 25 septembrie, urmând să participe aproximativ 5.000 de delegaţi.

„Data propusă pentru Congres este 25 septembrie. Numărul total de delegaţi va fi de 5000. Am stabilit calendarul de alegeri. Aşa cum am spus şi în declaraţii anterioare, Congresul PNL nu înseamnă doar alegerea conducerii naţionale, ci alegerea conducerilor PNL la toate nivelele. Ca şi calendar propus, între 1-15 iulie, vor avea loc adunările generale ale organizaţiilor locale, care vor alege conducerile PNL la nivel local”, a declarat Ludovic Orban, marți.

„1 iunie 15 iulie vor avea loc adunările generale ale organizațiilor locale care vor alege conducerile locale. 1 iulie – 10 august vor avea loc conferințele județene de alegeri. 10 august și 25 septembrie este prevăzută o perioadă de 45 de zile pentru campania pentru congres, adică echipele care candideazăm, candidații idividuali se duc în filalele județe după alegeri, urmând ca filialele județe să decidă pe cine sprijină. Am stabilit și propunerea pentru Consiliul Național. Vom asigura reprezentarea câte unui membru PNL din fiecare din cele 8 regiuni”, a spus președintele PNL.

„Procedura de convocare a congreslui va fi stabilită la consiliul național, diminică, atunci când vom declanșa alegerile interne din partid”, a spus Ludovic Orban, după ședința PNL.

Sursa: Realitatea Din PNL

 

Articolul precedentFlorin Cîțu anunță noi măsuri de RELAXARE: „Obiectivul campaniei de vaccinare este de a reduce numărul de cazuri, de a scăpa de pandemie”
Articolul următorCum au ajuns banii muncitorilor pe mâna actualilor lideri sindicali: JAFUL de miliarde din patrimoniul UGSR – dezvăluiri incendiare la „Culisele statului paralel”