PNL a devansat PSD cu 5 procente (conform ultimului sondaj de opinie, realizat la nivelul judeţului, pe un eşantion reprezentativ), a declarat senatorul Eugen Pîrvulescu, în cadrul unei conferinţe de presă, la care a participat şi secretarul de stat Cristi Barbu.

“Este pentru prima dată în cei 30 de ani de democraţie, când, în judeţul Teleorman, PNL se află pe primul loc în opţiunile cetăţenilor. Ultima cercetare sociologică arată că PNL are 48% iar PSD doar 43%. (…) Creşterea se datorează, în primul rând, măsurilor benefice adoptate de către Guvernul Orban, în special cele referitoare la susţinerea mediului de afaceri pe perioada pandemiei. Faptul că noi, liberalii, suntem astăzi pe primul este şi datorită primarilor ce au ales să ni se alăture în viitoare campanii electorale” a declarat președintele PNL Teleorman.

În prezent în 92 de localităţi listele pentru alegerile locale sunt finalizate a adăugat Eugen Pîrvulescu, subliniind și faptul că negocierile cu câțiva primari PSD se află în curs.

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentFlorin Cîțu: Dublăm alocaţiile și vom creşte pensiile cu 40%, dar eșalonat
Articolul următorPreşedintele islandez Gudni Johannesson a fost învestit sâmbătă pentru un nou mandat de patru ani în funcţia de şef al statului