„Nu cred că va fi o asemenea nominalizare. Eu ce pot să vă spun din punct de vedere al anunțului oficial pe care l-a făcut premierul, care e un om serios și care nu se poate juca cu vorbele, Vlad Voiculescu nu va fi noul ministru al Sănătății, chiar dacă va fi propus de către colegii de la USR-Plus a doua oară. Ceea ce nu înțeleg colegii noștri e că țara asta încă e într-un război. Pandemia înseamnă un război. Într-un război de genul ăsta, atunci când generalul șovăie pe front, se pierd vieți omenești. Generalul nu șovăie. Generalul a transmis un semnal foarte clar. Poate mulți nu au crezut că Florin Cîțu va avea curajul să ia această decizie și a luat-o. Și a mai transmis un avertisment pe care cred că dânșii, unii îl înțeleg, unii nu îl înțeleg: nu îți convine primul-ministru, nicio problemă, du-te înainte, scrie-ți frumos demisia, sau te ceri acasă. (…) Primul-ministru a spus foarte clar. Dacă mai există această abordare din partea oricărui coleg care face asta, fie că e liberal, fie că e de la USR, fie de la UDMR, să nu mai așteptați să vă anunț, îmi voi îndeplini atributul constituțional al remanierii și voi remania acel ministru”, a declarat deputatul PNL, Florin Roman la „Legile Puterii”. 
 
„În privința realizărilor, care înseamnă: Ai crescut numărul de paturi de pe ATI când știai că ai presiune? Nu. Te-ai lăudat cu spitalele de arși. Ce ai făcut cu spitalele de arși? Zero. Te-ai lăudat cu partea de medicină primară. Ce ai făcut? Zero. Deci omul ăsta, îmi pare foarte rău, pleacă cu un mandat atât de plin de zero de la Ministerul Sănătății și chiar pe minus, pentru că toate lucrurile astea ne-au costat pe noi toți. Asta este. Vlad Voiculescu a fost un balon de săpun, care acum s-a spart și opinia publică poate să vadă în toată splendoarea cum arată acest personaj făcut din săpun”, a concluzionat Roman. 
 
Precizările vin după ce fostul ministru al Sănătății, Vlad Vloiculescu a declarat la un post de radio că este posibil să fie nominalizat din nou pentru portofoliul din care a fost revocat. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentMinistrul Finanţelor Alexandru Nazare a detaliat stadiul negocierilor dintre CE şi Guvern cu privire la PNRR
Articolul următorEXCLUSIV LEGILE PUTERII Laura Zarafin, după declarațiile lui Vlad Voiculescu: Probabil că unii sunt prea odihniți și vin să arunce așa ceva