Campania internă la șefia PNL-ului scoate la iveală un nou super-grup numit F.C. Pierzătorii. Aceștia s-au hotărât că gafele făcute individual de-a lungul timpului nu mai sunt de ajuns, așa că vor să treacă la nivelul următor.

“Știți cum e… fundașii Băcanu, Bușoi, Gorghiu, dar și ceilalți coechipieri sunt loseri dintotdeauna în campanii interne, dar separat parcă nu pot să piardă cum trebuie, sunt multe de inrăutățit… De aia ne-am gândit să facem o echipă care, împreună, să fie înfrântă mai eficient.” – spune Florin Cîțu, căpitanul echipei. “Noi nu mai vrem doar să pierdem, ci să fie o înfrângere care să fie ținută minte peste ani, să rămânem în istorie. Eu consider că am format un grup perfect pentru asta și se vede!” încheie Cîțu hotărât.

Susținătorii lor par foarte mulțumiți de performanța de până acum. Aceștia se adună la alegerile din filiale doar pentru a urmări cu interes cum această echipă o dă în bară cu fiecare ocazie. Rămâne, însă, de văzut dacă vor pierde alegerile de la congres într-un mod banal, lipsit de extraordinar sau dacă va fi o înfrângere istorică, așa cum toată lumea se așteaptă dată fiind componența grupului.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentEuroparlamentarul Cristi Busoi, apel la vaccinare: ”Să nu ajungem în situația în care să ne trebuiască o lege care să impună vaccinarea”
Articolul următorLudovic Orban, mesaj de Ziua Franței