Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a declarat, luni seară, la emisiunea “Legile Puterii” de la Realitatea Plus, cu referire la declarația fostului premier Mihai Tudose potrivit căruia Robert Negoiță va “rămâne fără ceas după ce va sta la masă cu Victor Ponta” că pesediștii se cunosc cel mai bine și că ar trebui să-I credem pe cuvânt.

“Ei se cunosc cel mai bine în PSD, se știu foarte bine și ar trebui să-i credem când vorbesc așa. PSD pentru mine nu înseamnă nimic, acum PSD e disperat, a primit o lovitură dură după succesul de la Bruxelles al președintelui cu cele 80 de miliarde de la Uniunea Europeană și mă aștept la PSD să facă orice să mai câștige câteva voturi.

Pe ei îi interesează doar să câștige voturi, de la PSD mă aștept la orice în perioada viitoare, chiar să arunce în aer stabilitatea țării cu o moțiune de cenzură”, a declarat Florin Cîțu, la Realitatea Plus.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentFlorin Cițu: Alocațiile vor fi majorate cu un procent “în jurul a 15%”/ Când anunță Guvernul cu cât mărește pensiile
Articolul următorCîțu: Dacă mâine i-aș spune lui Marcel Ciolacu “ Îți lăsăm manageriatul a 5 companii”, n-ar mai depune moțiune de cenzură