Preşedintele PNL, Florin Cîţu a declarat, luni, la Senat, despre o posibilă reintroducere a măsurilor de protecţie, în urma creşterii cazurilor de COVID-19, că ”ar fi bizar pentru toată lumea, la o lună, să vii cu astfel de măsuri, pentru că nu ar înţelege nimeni nimic” şi a precizat că nu s-a discutat în coaliţie acest subiect.

Florin Cîţu a spus că nu a avut despre o reintroducere a măsurilor de protecţie, în urma creşterii cazurilor de COVID-19.

”Binenţeles că întotdeauna eu sunt de acord cu specialiştii şi am spus asta (..) .dar acum ar fi bizar pentru toată lumea, la o lună, să vii cu astfel de măsuri, nu cred că că ar înţelege nimeni nimic din aşa ceva. Eu nu cred că putem să ne întoarcem”, a spus preşedintele PNL. 

El a continuat: ”Dacă specialiştii vin şi e decizia Guvernului să întoarcă lucrurile, atunci guvernul va veni şi va comunica”. 

”În coaliţie nu s-a discutat aşa ceva”, a mai afirmat Cîţu. 

Sursa: Mediafax

Articolul precedentLiderul PNL, Florin Cîțu: “Din păcate pentru sănătatea economiei noastre, populiştii au cam influenţat decizii în ultimele trei luni şi se vede”.
Articolul următorFlorin Cîțu, declarații acide la adresa PSD: ”Dacă tot ceea ce spune ministrul Muncii nu se întâmplă, înseamnă că îi amăgeşte pe români şi este cea mai mare crimă”