Florin Cîțu – premierul României a avut, marți, o întânire cu președintele Republicii Moldova – Maia Sandu. Prim-ministrul a transmis că România rămâne cel mai important partener al Republicii Moldova și al cetățenilor ei.

„Indiferent de ce parte a Prutului trăim, suntem cu toții preocupați să gestionăm cât mai bine pandemia și să protejăm sănătatea cetățenilor noștri. Am avut astăzi o întâlnire foarte bună cu doamna Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, despre derularea campaniei de vaccinare, cea mai sigură cale pentru a depăși cu bine criza sanitară și a reveni la o viață normală.

Am sprijinit sistemul medical și cetățenii Republicii Moldova prin donația de vaccinuri și echipamente sanitare și vom continua să oferim ajutor. Am discutat cu doamna președinte Maia Sandu despre condițiile în care cetățenii români din Republica Moldova să aibă posibilitatea să se imunizeze împotriva COVID-19 în centre de vaccinare din România, indiferent dacă dețin sau nu domiciliu în țară.

România rămâne cel mai important partener al Republicii Moldova și al cetățenilor ei.

Solidari și responsabili în eforturile de combatere a pandemiei COVID-19 vom depăși cu bine această perioadă și vom reveni la o viață normală”, a transmis Florin Cîțu, după întâlnirea cu Maia Sandu.

Și președintele României a avut, marți, o întâlnire cu Maia Sandu. Președintele Klaus Iohannis a reiterat mesajul ferm de susținere pentru agenda de reforme promovată de președintele Maia Sandu, în spiritul Parteneriatului Strategic bilateral și al relațiilor privilegiate dintre cele două state.

Klaus Iohannis, întrevedere cu Maia Sandu: Țara noastră va continua să sprijine parcursul european al Republicii Moldova

Articolul precedentCum s-au evaporat banii din conturile Securității! 1,5 milioane de dolari scoși chiar înainte de Revoluție
Articolul următorRaluca Turcan, anunț despre PENSII. Noi sisteme împărțite pe categorii profesionale