Pensiile pot să crească și cu 15% în 2023 și nu se depășește ținta de 9.4% din PIB stabilită în PNRR, susține fostul premier Florin Cîțu: „Marcel Cioalcu ar face bine să stea acasă și să facă reformele din PNRR și nu să cheltuiască banii românilor pe călătorii la Bruxelles”, anunță Mediafax.

„Marcel Cioalcu, stai acasă! Pensiile pot să crească și cu 15% în 2023 și nu se depășește ținta de 9.4% din PIB stabilită în PNRR”, scrie pe Facebook Florin Cîțu.

El susține că „există spațiu pana în țintă dar lipsește apetitul psd-iștilor pentru reformă”.

„Marcel Cioalcu ar face bine să stea acasă și să facă reformele din PNRR și nu să cheltuiască banii românilor pe călătorii la Bruxelles. Terminați cu propaganda/manipulările și treceți la muncă. În câteva luni trebuie să fie în vigoare legea care diminuează cheltuielile cu pensiile speciale iar la finalul trimestrului I din 2023 trebuie să fie în vigoare reforma pensiilor”, încheie Cîțu.

Ciolacu anunța marți că ar putea merge la Bruxelles cu Nicolae Ciucă pentru a negocia creșterea pensiilor.

„Este posibil ca atât prim-ministrul, cât şi eu să mergem împreună să ducem aceste negocieri cu Comisia Europeană”, spunea Ciolacu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentÎn vreme ce Consiliul Județean doarme, PNL Neamț anunță soluții concrete pentru dezastrul de la Luţca
Articolul următorOctavian Oprea, secretarul general al TNL, DEMIS din funcție după scandalul cu înjurături – Explicațiile președintelui TNL