Florin Cîțu – președintele PNL a spus, joi, că vor fi discuții pentru formarea unui nou guvern „până în ultimul moment”.

„Ar trebui să avem un guvern săptămâna viitoare. Toate sunt scenarii. Vom avea discuții astăzi în partid și vedem ce se întâmplă.

Ar trebui să fie votul sptămâna viitoare. Negocierile vor continua până în ultimul moment.

Nu știu dacă o să avem o întâlnire cu domnul președinte astăzi. Dl premier desemnat trebuie să aibă discuții pentru a convinge partidele să avem un guvern minoritar. Eu revin la ceea ce am spus din primul moment în care l-am propus pe Nicolae Ciucă. PNL a făcut un pas important, a cerut responsabilitate. Putem să discutăm, este un guvern minoritar, putem să revenim peste 8 luni să discutăm. Doar PNL înțelege că trebuie să avem un guvern. PSD vrea un guvern de tehocrați. Cine mai înțelege. Până acum, doar PNL a venit cu o soluție.

PSD nu vrea să intre la guvernare, vrea să intre la guvernare, mai apoi vrea guvern de tehnocrați. Eu văd reclme negative legate de mine pe paginile USR. A ieșit de la guvernare, acum vrea să revină, cine mai înțelege.

PSD nu voia la guvernare, acum vrea, e o fractură de logică.

O să fie gata lista de miniștri până sâmbătă. PNL a arătat maturitate, responsabilitate, iar celelalte partide spun că nu este de ajuns”, a spus președintele PNL, joi.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentȘedință de Guvern | Se suplimentează bugetul alocat pentru voucherele acordate persoanelor vaccinate
Articolul următorTimișoara, în continuare fără căldură. Directorul Maternității Bega: Am reușit performanța să despărțim nou-născutul de mamă ca să acoperim INCOMPETENȚA celor care ne-au adus în această situație