Ludovic Orban și Florin Cîțu susținuți în mod egal la Vâlcea, pentru funcția de președinte al PNL. Filiala Vâlcea a votat la fel ambele moțiuni pentru data de 25 septembrie.

Liberalii din filiala Vâlcea au decis marţi seara să îi susțină în mod egal pe Ludovic Orban și Florin Cîțu la președinția partidului.

Reprezentanții liberali au acordat acelaşi număr de voturi celor două moțiuni ale candidaților înscriși în cursă la congresul din data de 25 septembrie.

PNL Vâlcea a validat ambele moţiuni înscrise la Congres.

Sustinerea Moțiunii “PNL – Forța Dreptei” a avut loc marți seara la Râmnicu Vâlcea,  în Comitetul Director Județean al PNL Vâlcea.

Declarații Ludovic Orban

Liberalii au de ales, pe 25 septembrie, între cel care a provocat criza și cel care reprezintă soluția la criză, le-am transmis astăzi colegilor din Organizația PNL Vâlcea. La Congres, delegații au de ales între cel care nu mai poate fi prim-ministru cu actuala coaliție și cel care poate fi prim-ministru păstrând actuala coaliție. Partidul Național Liberal nu își permite să facă niciun fel de aranjament cu PSD pentru guvernare.

I-am îndemnat pe colegii mei să reflecteze bine, pentru că, la acest Congres, au de ales între a fi sau a nu fi Partidului Național Liberal, așa cu îl știm noi, partidul nostru, pe care noi l-am dezvoltat, l-am crescut, l-am ridicat permanent și cu care noi am convins din ce în ce mai mulți români să vină de partea noastră și să ne aducă în postura de guvernare.

Organizația Vâlcea fost alături de mine în cele mai grele momente, în cele mai grele Congrese și când foarte puțini erau de partea mea. Le-am mulțumit și le-am garantat că toți cei care vor vota cu mine vor face un bine Partidului Național Liberal și României.

Congresul PNL va avea loc în 25 septembrie, cu prezenţa fizică a 5 000 de delegaţi din întreaga ţară.

Intrarea la congres a delegaților se va face potrivit regulilor anti-COVID-19.

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentMUTARE surpriză în PNL după congresul din 25 septembrie! Decizia lui Ludovic Orban, anunțată la Culisele statului paralel
Articolul următorDeputatul Popa îi răspunde președintelui CJ Brăila și-l acuză că e președinte doar cu numele