Miniștrii USR ar putea fi remaniați dacă partidul lui Barna și Cioloș depune moțiune de cenzură. Surse politice citate de Realitatea PLUS susțin că liberalii nu vor să renunțe la Florin Cîțu. Mai mult, PNL e pregătit să guverneze fără USR. Chiar la această oră are loc o ședință de urgență a conducerii PNL.

PNL s-a reunit, la această oră, în Biroul Politic Permanent, pentru a decide strategia pe care o vor aborda, în această după amiază, în cadrul ședinței coaliției. 

Conducerea PNL se reunește pentru a doua zi consecutiv pentru a discuta situația din coaliție. Asta după ce, ieri, tabăra Cîțu a votat o rezoluție pentru susținerea lui Florin Cîțu în funcția de premier. 

La ședința de astăzi de la PNL, forul de conducere a fost convocat în format fizic. La întâlnire participă și președintele partidului, Ludovic Orban.

USR, ultimatum pentru Florin Cîțu

USR depune în această seară moțiunea de cenzură, dacă Florin Cîțu nu pleacă din Guvern, potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS. Pe de altă parte, există voci în rândul PNL care îi cer premierului să-i remanieze pe miniștrii USR-PLUS care vor vota moțiunea, dacă demersul va fi dus la bun sfârșit. 

Ședința Coaliției va avea loc în această seară, începând cu ora 18:00.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentRealitatea din PNL, invitat MARIO-LUCIAN DE MEZZO
Articolul următorCulisele statului paralel | De ce nu demisionează miniștrii USR-PLUS și cum explică alianța cu AUR