Atac fara precedent la adresa PSD! Invitat, marti, la emisiunea LIVE realitateadinpnl.net, Florin Ivan a vorbit in termeni extrem de duri despre Paul Stanescu si Marcel Ciolacu!

“Cand vorbesc Stanescu si Ciolacu, daca aduni IQ-ul nu faci de un PET de bere. Oamenii omoara cuvintele. Cand vorbesc astia, latra cainii in Giurgiu. Si de la ei te astepti sa ia decizii clare pentru tara, pentru natiune…”, a spus Florin Ivan.

“Nu am nicio indoiala ca in PSD nu sunt si oameni buni”, a adaugat acesta.

“PSD-ul este tumora maligna de pe fata societatii romanesti. Sunt cei care au stapanit 21 de ani aceasta tara, in ultimii 30 de ani. Oprisan devine un fel de highlander. (…) Daca vrei, interlopi politici sunt astfel de oameni”, a spus Ivan.

Intrebat, in acest context, de jurnalistul Oreste Teodorescu, daca poate curata PNL sistemul de acest “pattern canceros”, Ivan a explicat: “Ca s-o faca, trebuie sa-si asume riscuri ca necastigarea unor tururi de alegeri. Aducerea lui Chirica in PNL ma ingretoseaza.”

Articolul precedentFlorin Ivan: Modul în care arată PNL azi i se datorează în cea mai mare măsura lui Orban
Articolul următorOrban o acuză pe Firea că a încălcat legea și le-a cerut miniștrilor să ia legătura cu ”neisprăviții” din primărie