Premierul Ludovic Orban, prezent joi, la învestirea în funcție a primarului Constanței, Vergil Chițac, și a președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a declarat că este pentru prima oară când PNL primeşte din partea constănţenilor şansa de a dezvolta municipiul şi judeţul și  este convins că se va petrece o schimbare profundă în bine în administrarea județului.

“Am considerat că este absolut necesar să particip la acest eveniment pe care eu îl consider istoric. După 30 de ani, PNL primeşte şansa din partea constănţenilor să arate că este capabil să dezvolte municipiul Constanţa şi judeţul Constanţa. Le mulţumesc constănţeni care au avut încredere în Vergil Chiţac, Mihai Lupu şi echipa noastră, echipa Partidului Naţional Liberal  şi le garantez că vor veni patru ani de respect faţă de cetăţean, de investiţii, de dezvoltare, de creare de locuri de muncă, de oportunităţi pentru fiecare constănţean, de creştere a calităţii serviciilor publice, de creştere a calităţii vieţii. Au ales o echipă serioasă, o echipă care are proiecte, o echipă care are capacitatea de a schimba în bine destinul municipiului Constanţa  şi destinul judeţului Constanţa. Aş spune aşa, că vremea pacheţelelor a trecut, este vremea proiectelor serioase de dezvoltare ale judeţului Constanţa şi ale municipiului Constanţa”.

Întrebat ce sfat i-ar da primarului Vergil Chiţac, Ludovic Orban a răspuns: “Sunt convins că domnul primar Chiţac ştie ce are de făcut la Constanţa. Ce sfat îi dau? Să mă sune mai des de fiecare dată când trebuie rezolvate probleme pentru Constanţa, când trebuie susţinute proiecte şi programe pentru că voi răspunde prezent la orice solicitare”. El a precizat că acest sfat este valabil şi pentru preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Lupu.

Imagine

„Astăzi, în fața dumneavoastră, a domnului prim-minstru Ludovic Orban și a autorităților locale, am depus jurământul pentru funcția de primar al Municipiului Constanța. De mâine, dragii mei, începem treaba. Vă aștept alături de mine! Aveți încredere” a declarant Vergil Chițac.

Imagine

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 99. România, în vremea pandemiei: întinde-te cât te ține plapuma!
Articolul următorVIDEO Președintele Klaus Iohannis cere măsuri urgente și coordonare la nivel european pentru combaterea pandemiei