Guvernul României a precizat, luni, că premierul Florin Cîțu nu are programată astăzi vreo întâlnire cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, și o astfel de întâlnire nu se regăsește nici pe agenda din această săptămână.

Prim-ministrul Florin Cîțu nu are luni în program o întâlnire cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat Guvernul.

„Prim-ministrul nu are astăzi în program o întâlnire cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. O astfel de întâlnire nu se află nici pe agenda din această săptămână”, a transmis luni Guvernul, potrivit News.ro. Liderul social-democraților declara, duminică seară, că a discutat la telefon cu primul-ministru și că au convenit să aibă o întrevedere pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență, urmând ca luni să fie stabilite data și locația întâlnirii.

„Apelul a fost în urma cerinţelor comisarilor europeni şi a preşedintei Comisiei Europene. A rămas că ne vom vedea să stăm de vorbă vizavi de PNRR, că mâine stăm de vorbă şi stabilim data întâlnirii şi locaţia unde ne vom întâlni”, spunea Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena 3. Tot atunci, președintele PSD reitera că social-democrații vor intra în grevă parlamentară dacă Guvernul nu va prezenta PNRR în Parlament.

„E exclus să nu vină cu el în Parlament. Eu am spus clar: dacă se merge cu PNRR direct la Bruxelles, fără să fie în Parlament o discuţie serioasă pe principii şi pe mecanismele de acces la aceste fonduri, PSD va intra în grevă parlamentară”, adăuga Marcel Ciolacu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentRares Bogdan: „M-am bucurat că Florin Cîțu, politician echilibrat și responsabil, a înțeles să îl sune pe liderul Opoziției”
Articolul următorVIDEO-Ludovic Orban despre posibilii contracandidați: ”Este libertate în interiorul PNL”