Noi romanii avem in ADN o secvența nefericita tradusă perfect in imaginea unei văcuțe ingenue, care după ce a fost chinuita la muls sa umple găleata cu lapte, fix când ia sfârșit operațiunea, o dărâma cu copita…așa am adaptat noi mitul lui Sisif, adăugând acestei veritabile enciclopedii a eșecului, ceva bovin! Dacă adăugăm și proverbul cu “ne furam singuri căciula”… înțelegem ca e ceva profund neînregula cu noi ca popor și dacă mergem prost prin istorie, nu putem sa ii învinovățim pe alții! 

După ce am acceptat aproape trei luni, toate măsurile restrictive condiționate de pandemie, după efortul uriaș al medicilor, prost echipați și suprasolicitați de  salva cât mai multe vieți, după privațiunile economice îndurate, iată ca fix in prima zi după ieșirea din Starea De Urgenta, un grup de purtători de Talanga, mânat din spate de niște pastori de la Răsărit a ieșit dezlânat și agresiv in Piața Victoriei mugiind cu nările umflate împotriva tuturor principiilor care ne-au ținut in siguranța pana acum…

Am fost unul dintre participanții constanți la protestele împotriva ciumei roșii, deci nu pot sa fiu ipocrit condamnând acum un drept fundamental al omului de a fi împotriva cuiva sau a ceva! Doamne ferește, dar sa sfidezi prin prostie o țara întreaga este deja altceva… cu mult mai grav , sa te bulucesti, fără masca de protecție, mănuși, fără respectarea distantei de siguranța și sa arunci saliva peste tot zbiernd isteric împotriva vaccinarii, punând sub semnul întrebării chiar existența virusului, acuzând autoritaritatile ca fac agenda oculta a demonilor occidentali care pregătesc dictatura digitală, incitând la anarhie si chiar la  violenta,  este război in toată regula și nu miting spontan! 

Idiotii utili din zona politica controlată de liderii  PSD, alde, pro România, aceiași lupi îmbrăcați in alb ca la mitingul împotriva statului paralel, organizat de puscariasul  Dragnea, cu doi ani in urma, propaga peste tot in spațiul public și virtual temele predilecte propagandei ruso-chineze: vaccinurile sunt de la diavol, copiiilor li se administrează plumb sau mercur, Europa și America ne-au transformat in colonie, serviciile ne urmăresc in timp ce facem pipi și alte bazaconii conspiraționiste…Batjocorind pur și simplu milioane de romani care au ales sa faca front comun cu medicii in tot ce inseamna efortul anti-pandemic, pe bătrânii care au îndurat cu stoicism regulile impuse…de ce fac asta? Pentru ca stăpânii lor răsăriteni nu cred in lacrimi, ci doar in acțiune, iar entitățile ostile democrației nord atlantice profita de situație impunându-și propria ordine mondiala: comunismul tehnologizat! 

Voi Închide micul meu preambul cu un citat din postarea medicului Gabriel Diaconu, care mi se pare cea mai relevantă: “Daca invingem, va fi pentru ca toti am invins. Daca pierdem, va fi pentru ca ne lasam influentati de-o mana de oameni cu talanga, iresponsabili si infometati de bruma de arginti care le justifica actiunile.” Și mai am un mesaj pentru iresponsabilii politici din arealul ciumei roșii: Oamenii, medicii, armata, polițiștii și jandarmii nu și-au riscat viețile și economiile ca sa profitați voi electoral! Gesturile voastre va descalifica total ca oameni! Sunteți mai agresivi ca orice virus, și atunci când va veți îmbolnăvi, sa aveți măcar bunul simt sa va tratati in Estul pe care îl divinități! Lăsați spitalele libere, ticăloșilor!

Articolul precedentLudovic Orban: “Terasele rămân închise” – Stare de alertă, instituită prin Hotărâre de Guvern
Articolul următorLudovic Orban prezintă, în Parlament, măsurile de relansare economică